Pozitif Psikoloji Uygulamaları ile Kişisel ve Mesleki Gelişim Semineri Çeşitli Üniversitelerdeki Öğrencilerin Katılımlarıyla Gerçekleştirildi
25 Mart 2022 | 14:43

“Pozitif Psikoloji Uygulamaları ile Kişisel ve Mesleki Gelişim Semineri” 11.03.2022 ve 24.03.2022  tarihlerinde Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Ankara ili dahilindeki farklı üniversitelerin Sosyal Hizmet, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Çocuk Gelişimi ve Özel Eğitim bölümlerinin 3. Ve 4. Sınıf öğrencilerinin katılım sağladığı seminerde SOHMER Müdürü ve Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Faruk CANTEKİN pozitif psikoloji uygulamalarının teorik altyapıları ile birlikte tanıtımlarını gerçekleştirdikten sonra grup liderliği yaparak katılımcıların uygulamaları deneyimleyebilmesi için gerekli yönlendirmeleri yapmıştır. Pozitif psikoloji uygulamalarının deneyimlenmesinin ardından her bir uygulama sonrasındaki tecrübe paylaşımları tüm dinleyicilerin aktif katılımlarıyla gerçekleştirildikten sonra seminer tamamlanmıştır.

-1 -1 -1 -1 -1 -1