Sosyal Çalışmacı Eşliğinde Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi gerçekleştirildi
6 Şubat 2022 | 15:27

“Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi” 03.02.2022 – 05.02.2022 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda görevli Sosyal Çalışmacı Gürcan BAL’ ın eğitmenliğinde Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilmiştir. Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin katılım sağladığı eğitimde çocuk merkezli oyun terapisinin ortaya çıkış tarihinden itibaren günümüze kadarki değişimi, gelişimi, temel esasları ve prensipleri ele alınmış olup vaka örnekleriyle birlikte teorik anlatım desteklenmiştir. Eğitim süresi boyunca katılımcılar tarafından zaman zaman gruplar halinde zaman zaman bireysel olarak kurgusal olaylar üzerinden çocuk merkezli oyun terapisinin uygulama deneyimi elde edildikten sonra eğitim üç günün sonunda tamamlanmıştır.

-1 -1 -1