Çankaya Köşkü'nde Gerçekleştirilen Sosyal Politikalar Kurulu’nun Toplantısına Gazi SOHMER’ de Katıldı
16 Eylül 2022 | 15:52

“Mikrodan Makroya Sosyal Yardımların Sunumu” gündemiyle toplantısını gerçekleştiren Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu, Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN Başkanlığında Çankaya Köşkü’nde toplandı. Toplantıya kurul üyeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Lutfihak ALPKAN, Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim ALTAN ve Dr. Murat YILMAZ’ın yanı sıra Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN’ın davetleri üzerine Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOHMER) Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk CANTEKİN ve beraberinde Sosyal Çalışmacı Hüsamettin ÇELEBİ, Nazlı Hilal OKATAN ve Tuğçe BUL'da katılım gösterdi. Toplantının ana gündem maddesi olan “Mikrodan Makroya Sosyal Yardımların Sunumu” Şanlıurfa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sn. Hasan BİLİCİ’nin Şanlıurfa özelinden başlayarak sosyal yardımlar ve yoksulluk konusunu Türkiye bağlamında ele aldığı, model önerileriyle desteklediği sunumu ile gerçekleştirildi.  Nazik davetleri için Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Vedat IŞIKHAN’a ve kıymetli kurul üyelerine Gazi Üniversitesi Sosyal Hizmet Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (SOHMER) olarak teşekkür ederiz.